Yritys


Suomen Lapsiparkki Oy on aloittanut toimintansa vuonna -18. Tarjoamme tilapäisiä lastenhoidon palveluita perheiden ja yritysten tarpeisiin. Toiminta-ajatuksemme on tarjota lapsille mukavaa tekemistä luotettavan aikuisen kanssa ja mahdollistaa vanhemmille hetki omaa aikaa. Palvelemme myös yrityksiä erilaisissa lastenhoidon tarpeissa. Järjestämme lapsiparkin yritysten tiloihin tai erilaisiin tapahtumiin. Autamme joustavasti myös yritysten henkilöstön tilapäisessä lastenhoidon tarpeessa. Omat toimipisteemme löytyvät tällä hetkellä Lahdesta.

Luotettavuus

Tiedämme, että ei välttämättä ole helppoa jättää lapsiaan hoitoon. Arvostamme sitä, että olette valinneet meidät ja uskomme, että luottamus rakentuu vähitellen, kun pidämme sen minkä lupaamme. Meillä on myös vaitiolovelvollisuus.

Lämminhenkisyys

Emme ole vain paikalla, olemme myös läsnä lapsellesi. Otamme syliin, mutta asetamme myös rajat. Hoidamme lapsiasi niin kuin toivoisimme omiamme hoidettavan.

Yksilöllisyys

Jokaisessa perheessä on omanlaisensa tarpeet ja tavat. Otamme toiminnassamme huomioon ihmisten ja elämäntilanteiden erilaisuudet ja kohtaamme jokaisen perheen ja lapsen yksilönä.

Turvallisuus

Turvallisuus on tärkein arvomme ja siitä emme tingi missään tilanteessa. Esimerkiksi ryhmäkoot mitoitetaan aina mm. lasten iän, toiminnan ja tilan resurssien mukaan.

Perhe

Haluamme tukea perheitä pikkulapsiarjessa. Hetki omaa aikaa voi joskus tulla tarpeeseen.  Lapset voivat hyvin kun vanhemmat voivat hyvin.