Yritys

Suomen Lapsiparkki Oy on aloittanut toimintansa vuonna -18. Tarjoamme tilapäisiä lastenhoidon palveluita perheiden ja yritysten tarpeisiin. Toiminta-ajatuksemme on tarjota lapsille mukavaa tekemistä luotettavan aikuisen kanssa ja mahdollistaa vanhemmille hetki omaa aikaa. Palvelemme myös yrityksiä erilaisissa lastenhoidon tarpeissa. Järjestämme lapsiparkin yritysten tiloihin tai erilaisiin tapahtumiin. Autamme joustavasti myös yritysten henkilöstön tilapäisessä lastenhoidon tarpeessa. Omat toimipisteemme löytyvät tällä hetkellä Lahdesta.

Arvot

Turvallisuus

Turvallisuus on tärkein arvomme ja siitä emme tingi missään tilanteessa. Esimerkiksi ryhmäkoot mitoitetaan aina mm. lasten iän, toiminnan ja tilan resurssien mukaan.

Luotettavuus

Tiedämme, että ei välttämättä ole helppoa jättää lapsiaan hoitoon. Arvostamme sitä, että olette valinneet meidät ja uskomme, että luottamus rakentuu vähitellen, kun pidämme sen minkä lupaamme. Meillä on myös vaitiolovelvollisuus.

Perhe

Haluamme tukea perheitä pikkulapsiarjessa. Hetki omaa aikaa voi joskus tulla tarpeeseen. Myös parisuhteelle tekee hyvää kun joskus pääsee keskittymään vain puolisoon. Tai yhden vanhemman perheessä aikuinen pääsee välillä rentoutumaan. Lapset voivat hyvin kun vanhemmat voivat hyvin. Lasten hyvinvointi on meille tärkeintä ja siksi toimintamme tukee sitä erilaisin tavoin.

Lämminhenkisyys

Emme ole vain paikalla, olemme myös läsnä lapsellesi. Otamme syliin, mutta asetamme myös rajat. Toimimme lapsi- ja perhelähtöisesti. Hoidamme lapsiasi niin kuin toivoisimme omiamme hoidettavan.

Yksilöllisyys

Jokaisessa perheessä on omanlaisensa tarpeet ja tavat. Otamme toiminnassamme huomioon ihmisten ja elämäntilanteiden erilaisuudet ja kohtaamme jokaisen perheen ja lapsen yksilönä. Meille jokainen voi tulla sellaisena kuin on.

Ilo

Pidämme siitä mitä teemme. Toivomme, että toimintamme luo positiivisuutta perheiden arkeen.

Luotettava Kumppani

WHAT PARENTS SAY

“Children see magic because they look for it. This daycare helps provide that for them!”

CHELSEY FREEMAN

“They don’t handicap your children by making it easy. They strive to help them for themselves”

AGNES NOWAK

OUR PARTNERS